Kopfbereich

Вие сте тук:

АOP Orphan в портрети


Успех чрез опит и компетентност

Ние от AOP Orphan сме европейски пионери в областта на редките болести. Ние изследваме, разработваме, произвеждаме и разпространяваме иновативни решения за редки заболявания в цял свят.

Д-р Рудолф Видман създава AOP Orphan във Виена през 1996 г., за да осигури индивидуално лечение за пациенти, страдащи от редки заболявания. AOP Orphan се фокусира специално в областите хематология и онкология, кардиология, неврология, психиатрия и метаболитни заболявания.

Благодарение на дългогодишен опит в предоставянето на комплексно индивидуално лечение, AOP Orphan е придобила значителен опит и е развила силно присъствие на пазара в областта на редките заболявания. Фактът, че AOP Orphan е частна собственост, осигурява дългосрочна ангажираност на пазара, заедно с висококачествени услуги и продукти. AOP Orphan е и единственият доставчик на ключови терапии за някои особени симптоми.

Експертите на AOP Orphan работят в тясно сътрудничество с водещи медицински специалисти на международно равнище. Това ги прави способни да реагират бързо на нуждите и промените и да лансират изследователски и развойни проекти. При изпълнението на тези проекти, AOP Orphan има световна мрежа от висококвалифицирани партньори, към които може да се обърне. Тези стратегически съюзи гарантират, че AOP Orphan, като средно голяма компания, е в състояние да се конкурира с най-големите фармацевтични компании.

Днес AOP Orphan е активна на международно равнище с дял на експорта от около 70% и се е превърнала във водеща компания на вътрешния пазар.

Визия & Стратегия

В продължение на много години големите фармацевтични компании не обръщаха сериозно внимание на редките болести и на тежкото положение на злощастните пациенти, засегнати от тях. Обратно на това, ние в AOP Orphan познаваме спешната нужда на тези пациенти и виждаме добра възможност да работим успешно в този малък сегмент.

  продължете към Визия & Стратегия

Факти & Цифри

Като един от водещите европейски доставчици в областта на редките болести, AOP Orphan се превърна в австрийска компания - пионер, където икономическият успех и личната ангажираност вървят ръка за ръка.

продължете към Факти & Цифри

Управление

Водени от основателя д-р Рудолф Видман, висококвалифицирани експерти формират мощен ръководен екип, гордеещ се с разнообразие от личности с различни силни страни и перспективи.

продължете към Управление

Локации

От основаването си през 1996 г., AOP Orphan непрекъснато расте и разширява своята сфера на дейност - разпространявайки се от седалището си във Виена към Източна и Западна Европа, а от Европа и към останалата част от света.

 продължете към Локации

Партньорства

Партньорството е от ключово значение за AOP Orphan. От една страна, това дава възможност на AOP Orphan да разшири своята сфера на влияние отвъд основните пазари в Европа. От друга страна, то формира основата за разработването на портфолиото.

продължете към Партньорство

КСО

В AOP Orphan, корпоративната социална отговорност е важна част от нашата философия, която е играла незаменима роля още от самото начало.

продължете към КСО